Workshop-uri

Jeff Kodosky și James Truchard au introdus LabVIEW în 1986 ca „Limbaj de programare grafica G” care permite realizarea usoară a unor sisteme de testare, măsurare și control – definite de utilizator. LabVIEW a evoluat foarte mult pentru a fi folosit de ingineri, oameni de știință, academicieni și studenți din întreaga lume. Pe baza metodelor structurate de flux de date, software-ul de Instrumentație Virtuală introdus de Kodosky și Truchard este utilizat într-o varietate de industrii, inclusiv electronice, energie, aerospațial și de apărare, wireless, auto, echipamente grele, mașini industriale, semiconductori precum și cercetări academice (în cazul nostru la CVTC „CYPRESS – NATIONAL INSTRUMENTS CLUB” din Universitatea „ Transilvania” din Brașov.

Cu LabVIEW, utilizatorii (copiii , studenții, dezvoltatorii și oamenii din industrie) programează grafic și pot proiecta Instrumente Virtuale (VI-uri) personalizate prin conectarea pictogramelor grafice cu fire pentru a crea diagrame bloc care sunt reprezentări grafice de design natural pentru oamenii de știință și ingineri de azi. Utilizatorii pot personaliza panourile frontale cu butoane, controle, cadrane și grafice pentru a imita panourile de control ale instrumentelor clasice.

Licența pentru studenți LabVIEW și un kit Pioneer Cypress PSoC ® 6 BLE vor fi oferite tuturor participanților Robotor ce asistă la Workshop (https://www.cypress.com/documentation/development-kitsboards/psoc-6-ble-pioneer-kit-cy8ckit-062-ble) .

Acest kit Pioneer Cypress PSoC ® 6 BLE:

  • Include o placă cu un ecran de 2,7 „e-ink, cu microfon digital și termistor
  • Suport pentru Bluetooth Low Energy v5.0
  • Cu antena BLE
  • Compatibil cu placi de tip Arduino Uno
  • Include o memorie de mare viteză (512Mb)
  • Super-capacitor pentru energia de backup
  • EZ-PD ™ CCG3 tip C cu suport pentru baterii Li-Po reîncărcabile
  • Conține CapSense ® , butoane tactile și senzori de proximitate 
  • Conține programator/debugger pe placa care acceptă funcționalități USB-UART / I2C / SPI

Toate acestea cred că vor fi prezentate participanților la următorul magazin Whorkshops :

04.09.2019 15:00 -16: 00 Workshop LabVIEW (Doru URSUTIU) Aula Universității Transilvania din Brașov
04.09.2019 16: 00-17: 00 Workshop Cypress (Liviu DOGARU) Aula Universității Transilvania din Brașov